Izvor: eKapija | Petak, 19.04.2019.| 13:34
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Uskoro studijsko putovanje u Bavarsku na temu modernizacije turističkog sektora - Poziv otvoren do 7. maja

Ilustracija (Foto: sebra/shutterstock)
Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini, u okviru programa za unapređenje saradnje Bayern - Fit for Partnership, organizuje studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Modernizacija turističkog sektora".

Program se realizuje uz podršku Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a organizacijski partneri u Njemačkoj su Društvo za unapređenje privredne saradnje Bavarske Bayern International, te firma TUM-Tech, saopšteno je na sajtu razvojne agencije REDAH.

Studijsko putovanje se održava od 24. do 28. juna 2019. godine. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, posjeta firmama i referentnim objektima. Pri sastavljanju konačnog programa organizatori će uzeti u obzir profile prijavljenih učesnika i uskladiti ga sa posebnim interesima učesnika, tako da će detaljni program uslijediti nakon formiranja delegacije učesnika.

Popunjeni prijavni obrazac i upitnik je potrebno poslati najkasnije do utorka, 7. maja 2019. na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba. Broj mjesta je ograničen.

O konačnom sastavu delegacije i programu odlučuju partneri u Bavarskoj na osnovu podataka iz priloženog upitnika o vašem preduzeću/organizaciji/instituciji.

Za više detalja pogledajte na sajtu REDAH-a.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.