NavMenu

U novembru gotova gradnja apartmanskog objekta na Bjelašnici - Tik do staze predviđeno 58 apartmana

Izvor: eKapija Petak, 19.04.2019. 12:10
Komentari
Podeli
Na Bjelašnici, tik do staze, u toku je gradnja apartmanskog objekta, čija bi gradnja trebalo da bude gotova u novembru ove godine, rekli su za eKapiju iz agencije Prostor koja je zadužena za prodaju.

U ovom objektu, koji gradi sarajevska firma Emam, predviđeni su apartmani površine između 27 i 100 kvadrata, a zavisno od orijentacije i pogleda, cijena se kreće od 2.400 do 3.400 KM sa PDV-om.

Apartmanski objekat će posjedovati šest etaža sa ukupno 58 apartmana. Nalazi se u prvom redu zgrada od staze, sa potpuno otvorenim pogledom, što ga čini posebno atraktivnim. U radijusu od nekoliko stotina metara je hotel Han, skijaška staza, šestosjed.


- Pogled i kvalitet gradnje, za koji kažu da je bez premca na Bjelašnici, i činjenica da se prema regulacionom planu ništa ne može graditi ispred ovog objekta, su dovoljni razlozi za kupovinu apartmana na ovoj planini. Već smo prodali 40% apartmana - rekli su iz agencije Prostor za eKapiju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.