Izvor: eKapija | Petak, 19.04.2019.| 09:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Međunarodni poslovni susreti na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu zakazani za 14. maj

Ilustracija
Međunarodni poslovni susreti – AgroB2B@NSFair biće održani i ove godine u okviru 86. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu. Svi zainteresovani koji se prijave učestvovaće na događaju 14. maja na Novosadskom sajmu u kongresnom centru Master.

Poslovni susreti namijenjeni su prvenstveno proizvođačima i trgovcima hrane i pića, ali je događaj otvoren i za sektore kao što su polјoprivredna mehanizacija, đubriva i sredstva za zaštitu bilјa, pakovanja, obnovlјivi izvori energije u polјoprivredi, oprema za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja i druge, navodi se na sajtu Razvojne agencije Srbije.

Cij je da se podstakne poslovna saradnja, izražena kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, kao i da se pospješi saradnja u oblasti razmjene znanja i tehnologije, posebno kada je riječ o unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti pristupom na link http://agrob2b2019.talkb2b.net/. Učešće je besplatno, a učesnici sami obezbjeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smještaja u Novom Sadu. Rok za registraciju je 8. maj, dok je rok za odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka 11. maj.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.