Izvor: Nezavisne novine | Nedjelja, 14.04.2019.| 19:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Domaći proizvodi uskoro u Lincu - RS otvara izložbeno-prodajni prostor za preduzeća

Ilustracija (Foto: pilipphoto/shutterstock.com)
Polovinom maja u Lincu će biti otvoren izložbeno-prodajni prostor (show room), u okviru kojeg će preduzeća iz Republike Srpske izložiti svoje proizvode namijenjene za tržište Austrije, Njemačke i Češke, saopšteno je iz Područne privredne komore Banjaluka.

Otvaranje ovog prostora u Lincu dogovoreno je na sastanku u petak u Područnoj privrednoj komori Banjaluka, kojem su, osim rukovodstva komore, prisustvovali i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović, predsjednik Inicijative za jugoistočnu i istočnu Evropu Aleksandar Čenić, te predstavnici privrednih društava koja će izlagati u Lincu.

Iz Područne privredne komore navode da su na sastanku usaglašeni termini i načini transporta eksponata, kao i završne faze uređenja prostora.

Područna privredna komora Banjaluka, u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Beču, obezbijedila je poslovni prostor od 500 metara kvadratnih izložbenog i prodajnog karaktera u Lincu sa ciljem promocije interesa i potencijala naše privrede u inostranstvu.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.