Izvor: Južne vesti | Petak, 12.04.2019.| 08:03
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Google i Java developeri stižu u Niš - ITkonekt konferencija 20. aprila u hotelu Tami

Ilustracija (Foto: ronstik/shutterstock.com)
Oni koji bi da se zaposle u sektoru informacionih tehnologija ili žele da čuju predavanja svjetskih stručnjaka iz ove oblasti, mogu da posjete ITkonekt konferenciju, koja je najavljena za 20. april u Hotelu Tami u Nišu. Organizatori najavljuju i prisustvo guglovog developera iz Velike Britanije Harija Robertsa (Harry Roberts), kao i uključenje svjetskog Java stručnjaka Adama Biena.

Ovi IT predavači iz Amerike i Evrope govore na najvećim svjetskim IT konferencijama, navode organizatori, i ističu da je ovo prilika za Nišlije da ih čuju u svom gradu.

Hari Roberts je radio sa nekim od najvećih svjetskih brendova. Na ITkonekt konferenciji će onlajn sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svijetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar, i izdao je nekoliko stručnih knjiga za Java programere – poručuju organizatori.

Broj mjesta je, navode, ograničen, a prijava i kupovina karata je moguća na sajtu ITkonekta.

Paralelno sa konferencijom, dodaju, održaće se IT sajam zapošljavanja na kojem će se, dodaju, na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mjesta.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove na ITkonektu su - Quantox Technology, Tradecore, Holycode, MotionDSP, Better Collective, enjoy.ing, Ingsoftware, Seavus, Adecho Information Technology i drugi.

Ulaz na ovaj dio događaja je, dodaju, besplatan, uz prijavu na sajtu.

Podsjetimo, prošle godine je na sajmu zapošljavanja predstavljen robot koji pravi sokove, a organizatori i ove godine najavljuju zanimljive i interaktivne štandove.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.