NavMenu

Najava za sedmo izdanje emisije "Društvo znanja 2" za 14.07.2009. godine

Izvor: eKapija Utorak, 14.07.2009. 09:32
Komentari
Podeli

Sedmo izdanje emisije "Društvo znanja" koje realiziraju FotoArt Sarajevo i BH Telecom na programu je u utorak, 14.07. u 17 sati i 15 minuta.

U ovom izdanju glavna tema je održivi razvoj o kojem se govori kroz nekoliko priloga. Prvi od njih posvećen je proizvodnji zdrave i sigune hrane u Bosni i Hercegovini, a tematski blok se nastavlja prilogom o principima održivog razvoja i šansama Bosne i Hercegovine da iskoristi vlastite resurse za pravljenje alternativne energije.

U emisiji će se govoriti i o Regionalnom centru za informisanje i obrazovanje o održivom razvoju u Jugoistočnoj Evropi, smještenom u Sarajevu, a biće prikazan i primjer austrijskog grada Gesinga koji je uspio da od vlastitog otpada proizvede više energije nego što mu je potrebno za cijelu godinu.

U rubrici Minute BH Telecoma gledateljima će biti predstavljen ADSL priključak i mogućnosti njegovog iskorištavanja da se putem rutera ostvari više internet veza u svakom domu.

U izlogu knjige, profesor Filozofskog fakulteta u Sarajevu i prorektor Sarajevskog univerziteta prof. dr. Samir Arnautović predstaviće klasično filozofsko djelo njemačkog filozofa Hegela "Fenomenologija duha".

Gledaoci mogu nastaviti igrati nagradnu igru gdje imaju priliku osvojiti dva mobilna telefona sa pratećim ultra start paketima. Repriza emisije je srijedom u 12 sati i 15 minuta.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Poslije posla"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Za razvoj industrije u RS do 2026. više od 350 mil KM - Skoro polovina novca biće obezbijeđena iz budžeta

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku kojom se usvaja Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina, koji je izrađen je u saradnji sa nadležnim ministarstvima/institucijama Republike Srpske. Akcionim planom razrađena je okvirna dinamika realizacije mjera, projekata i aktivnosti za sprovođenje Strategije u periodu 2024. do 2026. godina, sa okvirnim finansijskim sredstvima za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.