NavMenu

Otvoren sajam privrede u Mostaru - Do 13. aprila izlaže više od 860 firmi iz 27 zemalja

Izvor: biznis.ba Utorak, 09.04.2019. 15:45
Komentari
Podeli
(Foto: mostar-fair.com)
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvorio je 22. Međunarodni sajam privrede u Mostaru, tokom kojeg će više od 860 izlagača iz 27 zemalja predstaviti proizvode i usluge posjetiocima iz četrdesetak zemalja.

Kina je zemlja partner ovogodišnjeg Sajma, koji će trajati do subote, 13. aprila, do kada će predviđeno održavanje niza konferencija, prezentacija i poslovnih susreta privrednika.

Dodik je istakao kako je mostarski sajam postao najveća sajamska manifestacija u BiH, te mjesto na kojem se susreću privrednici, promovišu svoje poslove i prave dobre poslovne aranžmane.

- Manifestacija koja je prije 22. godine počela u Mostaru tada sigurno nije pretendovala da bude ovako moćna i zapažena. Činjenica da je zemlja partner ovog puta Kina svakako govori o snazi ovog sajma, te činjenici da se on opaža ne samo u regionu, nego i na globalnom nivou - poručio je Dodik.


Mostarski sajam, jedan od najznačajnijih i najposjećenijih privrednik manifestacija u regiji, biće održan u Slobodnoj zoni Hercegovine na 30.000 kvadratnih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.