NavMenu

Izlagači iz regiona stižu na prvi međunarodni sajam turizma u Banjaluci

Izvor: eKapija Petak, 05.04.2019. 11:00
Komentari
Podeli
Pripreme za održavanje prvog Međunarodnog sajma turizma Banjaluka 2019, u organizaciji firme RS Consulting & Trade, ušle su u završnu fazu. Sajam će se održati od 18. do 20. aprila.

- Do sajma je ostalo manje od petnaest dana i danas možemo reći da su nam kapaciteti nove sportske dvorane Centar u Banjaluci popunjeni u potpunosti. Izlagači nam dolaze iz cijelog regiona i na sajmu će se predstaviti ponuda za ljetovanja i zimovanja u čak deset zemalja. Sa nama su izlagači iz Srbije, Crna Gore, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Bugarske, Sjeverne Makedonije, Austrije, Turske i naravno Bosne i Hercegovine - poručuju organizatori.

Izlagači dolaze iz različitih oblasti turizma tako da će svoju turističku ponudu predstaviti turističke organizacije opština i gradova, banjska lječilišta, turističke agencije, razvojne agencije, hotelijeri i kamperi, vinarije, ugostiteljske škole, prodavci turističke opreme, osiguravajuća društva i banke, navodi Aleksandar Branković, projekt menadzer sajma.

- Ovog trenutka projektni tim se bavi tehničkim detaljima opremanja sajamskog mjesta, marketing promocijom i ostalim detaljima koji nam trebaju osigurati dobru posjećenost. Možemo najaviti brojne prezentacije izlagača, popuste i do 30% na sva ugovorena putovanja za vrijeme sajma kao i bogatu ponudu zabavnog programa.

Promoter sajma turizma u Banjaluci je glumac Miloš Biković, koji će se sa izlagačima i posjetiocima družiti 18. aprila.

Pokrovitelj ovog sajma je Ministarstvo trgovine i turizma, zemlja partner je Republika Srbija, partneri u organizaciji Grad Banjauka i Turistička organizacija Republike Srpske kao i mnogobrojni sponzori i prijatelji sajma.

Organizator, firma RS Consulting and Trade, je za kratko vrijeme uspjela oživjeti sajamske manifestacije u banjalučkoj regiji, jer je nedavno uspješno realizovala sajam privrede Prnjavoru, koji je dobio pozitivne komentare velikog broja relevantnih institucija, privrednika i posjetilaca, čime je ovaj tim stručnjaka pokazao da prerastaju u lidera organizaovanja poslovnih događaja u banjalučkoj regiji.

Po završetku sajma turizma RS Consulting & Trade banjalučkoj publici predstaviće 25. i 26. maja 2019. godine još jednu vrhunsku sajamsku manifestaciju Dječiji sajam - Banjaluka 2019.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.