NavMenu

FBiH pokrenula i video kampanju Prijavi me, Ohrabri me

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.04.2019. 14:09
Komentari
Podeli
U okviru projekta Vlade Ujedinjenog Kraljevstva "Podrška vladama u Bosni i Hercegovini u strateškoj komunikaciji u pogledu ključnih reformskih mjera u sklopu Reformske agende", Vlada Federacije BiH kreirala je kampanju #PRIJAVIme #OHRABRIme s ciljem suzbijanja sive ekonomije i rada na crno.

U sklopu kampanje produciran je kratki video spot s ciljem efikasnijeg upoznavanja javnosti o značaju suzbijanja sive ekonomije i rada na crno, koji ugrožavaju socijalni i ekonomski standard građana i napredak društva uopšte.

Vlada Federacije BiH je već ranije, potpisivanjem dokumenta Reformska agenda za Bosnu i Hercegovinu za period 2015-2018 godina prepoznala hitnu potrebu pokretanja procesa oporavka i moderniziranja ekonomije s ciljem jačanja održivog, efikasnog, socijalno pravednog i stabilnog ekonomskog rasta, otvaranja radnih mjesta, povećanja i bolje ciljane raspodjele socijalnih davanja te stvaranja održivog i pravičnog društvenog okruženja.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.