Izvor: Tangosix | Četvrtak, 04.04.2019.| 07:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme od 25. do 28. juna u Beogradu

(Foto: Jaromir Chalabaal/shutterstock.com)
Deveti međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2019 biće održan pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Srbije u suorganizaciji sa kompanijom Jugoimport SDPR od 25. do 28. juna, u halama 1 i 4, kao i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, najavljeno je na konferenciji za novinare povodom organizovanja tog sajma.

Kako je tom prilikom rečeno, i ovogodišnji Partner biće u znaku porasta broja domaćih i inostranih izlagača, povećanja tehnološkog nivoa i broja predstavljenih eksponata, kao i porasta poslovne aktivnosti.

– Ministarstvo odbrane će tokom trajanja sajma posetiocima predstaviti naučne, istraživačke, opitne, remontne i obrazovne kapacitete svojih institucija i njihov konačni rezultat. Svi prisutni imaće priliku da se upoznaju sa najsavremenijim proizvodima naoružanja i vojne opreme, a MO i VS će pored svojih mogućnosti predstaviti i svoje potrebe, te ova manifestacija nudi mogućnost i inostranim i domaćim proizvođačima za predstavljanje institucijama Republike Srbije, ali i ostalim posetioicoma.

Kada je riječ o nastupu kompanije Jugoimporta SDPR, on će ove godine biti posvećen ne samo tekućim poslovnim aktivnostima već i obilježavanju sedamdesetogodišnjice ove kompanije.

U okviru stručnog programa sajma, neka od značajnih predavanja biće: Industrija 4.0 u kontekstu razvoja tehnološke i industrijske baze Republike Srbije; Značaj automatizacije kodifikacije i iskustva u primjeni softvera za kodifikaciju; Trendovi u razvoju i opremanju bezposadnih zemaljskih platformi; Primjena nanomaterijala u službi odbrambenih tehnologija i druga.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.