Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.03.2019.| 14:50
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Lanaco predstavio SaaS platformu za kompanije na NetWork 9 konferenciji u Neumu

(Foto: everything possible/shutterstock.com)
Dragan Ninić, menadžer sektora za razvoj poslovanja kompanije Lanaco, predstavio je Lanacov autentični pristup kreiranja sopstvene digitalne poslovne platforme u SaaS modelu distribucije na devetoj NetWork konferenciji u Neumu, saopšteno je iz te kompanije.

SaaS platforma omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa, a koji su ranije zahtijevali značajna IT ulaganja za instalaciju i korišćenje. Predstavljeni su Lanaco proizvodi kao što su EduIS, EcoOne, SoHo, Station24, Careoll i App Fusion koji su dio Lanaco SaaS platforme.

Korišćenjem Lanaco SaaS platforme, omogućena je besprijekorna integracija sa drugim poslovnim sistemima, povećava se korporativna komunikacija i poboljšava poslovna agilnost, što je posebno važno za preduzeća koja pokrivaju različite industrije. Takođe, ovakav pristup obezbjeđuje kvalitetno izmještanje kritičnih IT kapaciteta i povećanje vremena u kome će preduzeća posvetiti svojoj core djelatnosti.

Na NetWork konferenciji učesnici su imali priliku da posjete još dva predavanja Lanaco kompanije.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.