NavMenu

Prijave za COTRUGLI MBA stipendije do 1. aprila

Izvor: Promo Četvrtak, 28.03.2019. 08:49
Komentari
Podeli
MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije u svijetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrijednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa je promjena u načinu razmišljanja i razvoj samosvijesti, koji su ključni faktori za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri.

Razmjena iskustva kao najefikasniji oblik učenja

Suštinska vrijednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svijetu. Princip rada je case study metoda, kojom se obrađuju konkretni poslovni slučajevi iz čitavog svijeta, sa naglaskom na poređenje sa lokalnim tržištem. Osim toga, polaznici rade u timovima, a članovi tima dolaze iz različitih branši. Timski način rada se primjenjuje zbog činjenice da upravo razmjena iskustva omogućava najefikasnije učenje. Nakon predavanja vaše radno mjesto postaje laboratorija u kojoj testirate sve što ste naučili na predavanju.

- Ono što bih istakao za prethodne dvije godine, prolazeći kroz EMBA program, prvenstveno je kvalitet samih modula i profesora, organizacija programa od strane menadžmenta, kao i izuzetna saradnja sa mojim kolegama iz generacije. Najveća korist, uključujući prethodno navedene, jeste da nakon završenog EMBA programa imam znanje i mogućnost da sagledavam poslovne izazove kroz više različitih perspektiva - istakao je Đorđe Živanović, Country Manager Serbia and Montenegro kompanije Coface.

Boris Ilić, Demand Expert kompanije Novartis, kaže da je COTRUGLI EMBA program za njega "iskustvo koje mijenja život".

- Program mi je pomogao da steknem znanje od vodećih profesora i renomiranih stručnjaka širom svijeta, kao i da se povežem sa nekim od najbriljantnijih ljudi širom regiona. Od prvog dana sam bio u mogućnosti da iskoristim novo znanje i sprovedem ga u praksi, što mi je pomoglo da se profesionalno razvijam i proširim svoje vidike. Moja očekivanja su više nego ispunjena!

Jelena Porej, Global HR Director, Groundlink doo Beograd, ističe da joj je COTRUGLI program omogućio da usvoji nove primjenjive sposobnosti, šire poslovno znanje, kao i holistički pristup razumijevanju i rješavanju poslovnih problema.

- Dobila sam uvid u različite menadžment i liderske metodologije, ali i različitu poslovnu praksu. Odlični profesori i iskusne kolege su mi pomogli da dobijem novu perspektivu, koja mi omogućava da budem uspješnija u današnjem globalnom poslovnom okruženju.

Ivan Milutinović, Optimize Services Manager za Italiju i Jugoistočni Mediteran u Ericssonu, smatra da je COTRUGLI izvanredno iskustvo!

- Omogućilo mi je kontakt sa sjajnim, svjetski poznatim predavačima i studentima, poslovnim ljudima iz regiona što je proširilo moje vidike. Naučio sam da prihvatim izazove, budem inspirisan i inspirišem druge, vjerujem i ostvarim, budem željan novih znanja i da svaki dan težim da napravim razliku. Da budem fokusiran na rješenje, gradim i njegujem mrežu kontakata, da nađem u sebi ono sto me pokreće, da pronađem svoju strast i pratim je.


I Kenan Kekić, izvršni direktor Eurofarm Centra - Private Health Care Group, kaže da su njegova očekivanja od programa apsolutno ispunjena.

- Tokom prve godine studija dobio sam novi posao, sa mnogo boljim uslovima i ne samo to, već i nova znanja, regionalnu mrežu kontakata i divne trenutke. Iskreno preporučujem COTRUGLI Executive MBA program.

Program zahtijeva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedjelje, jednom mjesečno, dok na MBA programu predavanja traju nedjelju dana na svakih 6 nedjelja.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI Business School ove godine dodjeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za stipendije.

Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular OVDJE, nakon čega ćete biti obaviješteni o daljim koracima.

Prijave traju do 1. aprila.

Osim Srbije, trenutno je u toku stipendijski proces na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske, Rumunije i Slovenije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.