NavMenu

Postavljene kamere i na graničnom prelazu Gradina u Kozarskoj Dubici

Izvor: eKapija Srijeda, 27.03.2019. 08:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kekyalyaynen/shutterstock.com)Ilustracija
Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) pustio je u rad video kamere na graničnom prelazu Gradina (Gradina Donja) u opštini Kozarska Dubica, čime je vozačima omogućeno da se putem sajta www.ams-rs.com ili mobilne android aplikacije AMS RS upoznaju sa stanjem saobraćaja na tom graničnom prelazu.

AMS RS je do sada omogućio vozačima koji kreću na put van granica zemlje uslugu pregleda trenutnog stanja saobraćaja i na graničnim prelazima Rača, Pavlovića most, Zupci, Brod, Šepak, Karakaj i Gradiška, saopšteno je na sajtu saveza.

- Pozivamo vozače da prije polaska na putovanje van zemlje preko navedenih graničnih prelaza provjere trenutno stanje saobraćaja i u slučaju gužvi odaberu drugi, najbliži granični prelaz - poručuju iz saveza.


AMS RS nastavlja aktivno da radi na tome da u što skorije vrijeme omogući vozačima uvid u stanje saobraćaja i na preostalim graničnim prelazima u RS.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Za razvoj industrije u RS do 2026. više od 350 mil KM - Skoro polovina novca biće obezbijeđena iz budžeta

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku kojom se usvaja Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina, koji je izrađen je u saradnji sa nadležnim ministarstvima/institucijama Republike Srpske. Akcionim planom razrađena je okvirna dinamika realizacije mjera, projekata i aktivnosti za sprovođenje Strategije u periodu 2024. do 2026. godina, sa okvirnim finansijskim sredstvima za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.