NavMenu

Britanac prodaje vilu u Italiji za 66 dolara

Izvor: Klix Utorak, 19.03.2019. 08:15
Komentari
Podeli
(Foto: Gustavo Frazao/shutterstock.com)
Vrijeme za kupovinu nekretnina u Italiji nikada nije bilo bolje te se čini da ih Italijani u posljednje vrijeme dijele besplatno. Kreativni Britanac je odlučio prodati svoju kuću na interesantan način, a njena trenutna cijena iznosi samo 66 dolara.

Vrijednost njegove vile inače se procjenjuje na 282.000 dolara, a on je od prodaje napravio lutriju te je napravio 6.000 listića. Da bi igra uspjela, mora prodati preko 4.000 listića, a on je do sada prodao preko 3.000.

- Probali smo prodati kuću na normalan način, koristili smo agente za prodaju i trudili se na razne načine ali tržište jednostavno nije dovoljno plodno za taj način prodaje. Zbog toga smo odlučili da od svega napravimo takmičenje u kojem će jedan uspješni dobitnik odnijeti ključeve ove prelijepe kućice u Italiji - rekao je on.

Vila se nalazi u Abruzzu, a potencijalne kupce će oduševiti njen šarmantni dekor. U kući se nalazi i kameno stubište, sunčana terasa te nevjerovatno kupatilo u kojem plafon izgleda kao špilja.


Vlasnici kuće su dali sve od sebe da igra postane što popularnija, te su čak napravili stranicu na internetu i pričali o akciji u mnogim intervjuima. Žele biti što transparentniji, a čak su osmislili i nagrade za drugo i treće mjesto. Drugo mjesto sa sobom nosi novčanu nagradu od 13.270 dolara, dok će treće mjesto dobiti korpu punu hrane i vina iz Abruzza.

Takmičenje traje do 30. septembra ove godine, a izvlačenje dobitnika će se održati u oktobru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.