NavMenu

Poreska uprava RS uvela elektronsko podnošenje prijava za posebne takse

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.03.2019. 15:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Saklakova/shutterstock.com)Ilustracija
Poreska uprava RS uvela je elektronsko podnošenje prijava za posebnu republičku taksu, komunalnu taksu i boravišnu taksu, prenosi Preduzetničkiportalsrpske.net.

Ova nova usluga uvedena je 11. marta i za sada je ostavljena mogućnost dobrovoljne prijave, ali će od 20. marta ove godine elektronsko podnošenje poreskih prijava za posebnu republičku taksu, komunalnu taksu i boravišnu taksu biti obavezno.

Sve potrebne informacije o postupku registracije i načinu popunjavanja prijava mogu naći na internet stranici Poreske uprave RS www.poreskaupravars.org, u rubrici Aktuelnosti.

Inače, predstavnici Poreske uprave RS su početkom marta ove godine širom Republike Srpske održali niz obuka poreskih obveznika za elektronsko podnošenje poreskih prijava za posebnu republičku taksu, komunalnu taksu i boravišnu taksu. Ova aktivnost je organizovana u saradnji sa Privrednom komorom RS, a cilj je bio da se poreskim obveznicima pomogne da što lakše i jednostavnije podnesu ove poreske prijave elektronskim putem, prenio je Preduzetničkiportalsrpske.net.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.