Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.03.2019.| 13:58
Izdvojite članak Odštampajte vijest

SabahSKI druženje za sve ljubitelje skijanja i planine 17. marta na Bjelašnici

(Foto: Photoanto /shutterstock)
Drugo "SabahSKI druženje" za sve ljubitelje skijanja i zdravog života biće upriličeno u nedjelju, 17. marta, u restoranu Staza i Benettonu u 05:45 sati.

Nakom jutarnje kafe i čaja, slijedi prebrojavanje ispred žičare šestosjed, gdje učesnike na vrhu Bjelašnice u 06:20 sati očekuje Tomislav Cvitanušić, triatlonac i alpinista.

S Cvitanušićem će učesnici imati vježbe razgibavanja uz druženje i razgovor, te priliku saznati kako je on osvajao najveće vrhove svijeta i šta je sve potrebno da biste vodili zdrav život, navodi sajt Visit Sarajevo.

U 08:00 sati u Babinom dolu za učesnike je organizovan Energy corner.

– Pozivamo sve ljubitelje planine, skijanja i zdravog života da nam se pridruže. S obzirom na to da smo imali preko 200 učesnika na "SabahSKI druženju" koja je održano 8. marta 2019. godine, ovaj put imamo veći odziv, što nam je zaista drago, jer Bjelašnica je planina koja mnogo toga pruža – tvrde organizatori.

Poziv vrijedi za sve koji su željni avanture, druženja, zdravog načina života.

– Skije pod ruke i u nedjelju na Bjelašnicu. Dočekajte izlazak Sunca, upoznajte nove ljude i započnite dan na čistom, planinskom, zraku, jer ko rano rani, zdrav život grabi - poručuju organizatori.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.