Izvor: Agroklub | Četvrtak, 14.03.2019.| 15:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Jedinstvena poljoprivredna mašina iz Austrije - Rezač za bale garantuje snažan i potpun rez (VIDEO)

(Foto: YouTube)
Kompanija GÖWEIL razvila je specifičan rezač za bale težine 400 kg, koji garantuje pouzdan i snažan rez, a idealan je za manje traktore.

Od 1988. godine kompanija GÖWEIL proizvodi visokokvalitetan asortiman tehnologije za baliranje i odmotavanje bala. Sve mašine i oprema projektovani su, razvijeni i proizvedeni isključivo u fabrici u Kiršlagu (Kirchschlag), u Austriji.

Tokom poslednjih nekoliko decenija, GÖWEIL se dokazala u proizvodnji poljoprivrednih mašina. Kako se veliki dio njihovih proizvoda izvozi, GÖWEIL mašine i oprema postali su poznati i široko se primenjuju u cijelom svijetu. Svi proizvodi kompanije GÖWEIL prate najnovija dostignuća i osmišljeni su tako da odgovaraju individualnim zahtevima farmera.

Razvili su i specifični rezač za bale idealan za farme koji je jednostavan za korišćenje. Patentirane kuke na GÖWEIL rezaču uhvatiće foliju svaki put, što znači 100% uspjeha pri rezanju bala za hranjenje stoke. Farmeri koji ga redovno koriste ističu da ga je lakše koristiti na manjim traktorima.

Težina mašine je 400 kg, a mjera bala koje može nositi i rezati je 0,9-1,6 metara. Osim što osigurava pouzdan i snažan rez, nazubljeni nož garantuje da će bala biti isečena do kraja.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.