NavMenu

Jedinstvena poljoprivredna mašina iz Austrije - Rezač za bale garantuje snažan i potpun rez (VIDEO)

Izvor: Agroklub Četvrtak, 14.03.2019. 15:27
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
Kompanija GÖWEIL razvila je specifičan rezač za bale težine 400 kg, koji garantuje pouzdan i snažan rez, a idealan je za manje traktore.

Od 1988. godine kompanija GÖWEIL proizvodi visokokvalitetan asortiman tehnologije za baliranje i odmotavanje bala. Sve mašine i oprema projektovani su, razvijeni i proizvedeni isključivo u fabrici u Kiršlagu (Kirchschlag), u Austriji.

Tokom poslednjih nekoliko decenija, GÖWEIL se dokazala u proizvodnji poljoprivrednih mašina. Kako se veliki dio njihovih proizvoda izvozi, GÖWEIL mašine i oprema postali su poznati i široko se primenjuju u cijelom svijetu. Svi proizvodi kompanije GÖWEIL prate najnovija dostignuća i osmišljeni su tako da odgovaraju individualnim zahtevima farmera.

Razvili su i specifični rezač za bale idealan za farme koji je jednostavan za korišćenje. Patentirane kuke na GÖWEIL rezaču uhvatiće foliju svaki put, što znači 100% uspjeha pri rezanju bala za hranjenje stoke. Farmeri koji ga redovno koriste ističu da ga je lakše koristiti na manjim traktorima.


Težina mašine je 400 kg, a mjera bala koje može nositi i rezati je 0,9-1,6 metara. Osim što osigurava pouzdan i snažan rez, nazubljeni nož garantuje da će bala biti isečena do kraja.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.