Izvor: eKapija | Srijeda, 13.03.2019.| 08:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Rok za prijavu investicijskih projekata za Sarajevo Business Forum 5. april

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Organizatori Sarajevo Business Foruma (SBF) 2019, vodeće poslovno-investicijske konferencije Jugoistočne Evrope, i ove godine su pozivali institucije, kompanije i pojedince iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije da prijave i predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta.

Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, kreirala je online platformu putem koje je moguće prijaviti poslovne ideje, ali i zakazati B2B sastanke sa investitorima koji će prisustvovati 10. Sarajevo Business Forumu, saopšteno je iz BBI banke.

Rok za prijavu investicijskih projekata je 5. april ove godine, a sve informacije zainteresovani mogu pronaći na zvaničnoj web stranici SBF-a ili zatražiti putem mejla: projekti@sarajevobusinessforum.com.

Za 10. jubilarni SBF 2019 mogu se nominirati projekti iz svih oblasti privrede. Fokus ove godine će biti na projektima iz poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, sporta i kulture, finansija, a posebna pažnja bit će posvećena i startapima.

Odobreni projekti će biti dostupni na zvaničnoj veb stranici SBF-a svim registrovanim učesnicima, a tokom Foruma će biti promovisani i prezentovani investitorima 2. i 3. dan Foruma.

Do 17. marta su otvorene nominacije za nagrade Sarajevo Business Bridge Awards u šest kategorija, a u toku je onlajn registracija učesnika desetog, jubilarnog Sarajevo Business Foruma (SBF-a), koji će biti održan od 17. do 19. aprila.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.