NavMenu

Svetski IT eksperti u Novom Sadu - ITkonekt 2019 u Master centru 6. aprila

Izvor: eKapija Srijeda, 13.03.2019. 08:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: everything possible/shutterstock.com)Ilustracija
Svjetski IT eksperti dolaze 6. aprila u Novi Sad, gdje će održati predavanja na ITkonekt konferenciji u Master centru. Ovom prilikom ITkonekt će na jednom mjestu okupiti cijelu novosadsku IT scenu, programere, IT kompanije i svjetske IT predavače i ponuditi im nova znanja, razmenu iskustva, pronalazak novog posla ili pokretanje novog projekta.

Ova konferencija je posebno namijenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima, koji već imaju nekoliko godina radnog iskustva.

Prijave su već otvorene, a neki od predavača i program se mogu pogledati na ovom linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen.

Predavači koji predaju na najvećim konferencijama širom svijeta, održaće predavanja za novosadske programere. Java, AWS, Spring, Microservices, neke su od tehnologija o kojima će biti riječi, a novosadski programeri će moći da čuju i kako da naprave glasovnu aplikaciju, zatim kako radi platforma koja upravlja sa više od milion sajtova širom svijeta, te sa kakvim se sve izazovima susreću timovi IT-ijevaca kada, na primjer treba da integrišu različite programske jezike u jednu aplikaciju.

Prošle godine, ITkonekt u Novom Sadu je posjetilo čak 1.200 IT stručnjaka, što je bila jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupi veliki broj novosadskih IT-ijevaca. Ove godine se očekuje još veći broj posjetilaca, a oni koji ne budu slušali predavanja moći će da se upoznaju sa nekim od napoželjnijih poslodavaca u IT industriji.


Paralelno sa konferencijom u Master centru će 6. aprila biti održan i IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mjesta. Ulaz na ovaj dio događaja je besplatan uz PRIJAVU.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove na ITkonektu su: Quantox Technology, Intens, NTT Data, Prozone, Avisto Eastern Europe i drugi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.