NavMenu

Onlajn platforma Wendooseye catcher uvezuje preduzetnike iz BiH u Austriji

Izvor: biznis.ba Ponedjeljak, 11.03.2019. 12:27
Komentari
Podeli

(Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)
Nova onlajn platforma – Wendoos-eye catcher koja je odnedavno u funkciji, namijenjena prvenstveno domaćim firmama i poduzetnicima u Austriji. Cilj platforme je da na jednom mjestu okupi i umreži biznismene iz BiH koji žive i rade u toj državi.

Brojni tim programera i dizajnera radio je na tom projektu. Selmir Mujagić, jedan od osnivača Wendoos platforme podsjeća da je onlajn marketing sve popularniji, a ta platforma prati najnovije trendove i u potpunosti odgovara na izazove koje donosi tržište.

– Radi se o onlajn marketing platformi, prvenstveno za naše firme u Austriji. Korištenjem modernijih tehnologija napravljena je platforma za prezentaciju firmi na najvišem nivou koja će sve oduševiti kako dizajnom tako i funkcionalnošću. Jedna od tehnologija koja je korištena pri izradi Wendoosa korištena je i na Instagramu, jednoj od najpopularnijih socijalnih mreža – kazao je.

Mujagić dodaje da se mladi tim Wendoos ne planira zaustavljati na Austriji, već ima namjeru ići dalje.

– Cilj nam je uvezati sve firme s naših prostora na jednu platformu gdje posjetioci mogu na osnovu država, gradova, recenzija i drugih kriterija pretraživati firme. Dakle, želimo uspostaviti bogatu bazu podataka i uvezati naše firme, kako na platformi tako i međusobno – kazao je.

U informaciji dostavljenoj Feni iz BHDINFODESK-a navodi se da Wendoos nailazi na pozitivan odjek u svijetu biznisa. Mnogi se odlučuju na korak ka umrežavanju preko Wendoosa, a to mogu učiniti posredstvom njihove web stranice www.wendoos.at.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.