NavMenu

Realizacija nagrada prvog Nektar Demofesta: Prvi albumi KillingJazzHardcoreBaby i Tripcycle zvanično u prodaji u BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 22.06.2009. 14:25
Komentari
Podeli

Prvi album prošlogodišnjeg pobjednika Nektar Demofesta, KillingJazzHardCoreBaby pod nazivom "Track one" i mini album trećeplasiranog benda Tripcycle, "Beep", zvanično su pušteni u prodaju u Bosni i Hercegovini. Albumi su u našoj zemlji objavljeni pod etiketom "Hayat production", a mogu se naći u svim bolje opremljenim CD šopovima.

Za najavni single KJHCB albuma - "Malo sutra", snimljen je i spot koji će se kroz koji dan moći vidjeti i na televizijama, ali i na našoj web stranici. Pored najavnog singla, na njihovoj myspace stranici, možete poslušati i još dvije izdvojene pjesme. Album je sniman krajem prošle godine u studiju "4 art" u Zagrebu, a producent albuma je Samir Kadribašić.

Promocija albuma će se desiti posljednju noć drugog Nektar Demofesta u Banjoj Luci, 26. jula.

Novosađani Tripcycle su takođe snimili spot za pjesmu "Color bop" koji ćete takođe uskoro moći gledati. Njihov mini album pod nazivom "Beep" sniman je u novembru 2008. godine u studiju "Hammer" u Novom Sadu.

Tripcycle ove godine možete pogledati treću noć festivala 25. jula, na glavnoj bini na Tvrđavi Kastel.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.