NavMenu

OK Fest i ove godine na Tjentištu - Tri dana nezaboravne avanture

Izvor: eKapija Petak, 01.03.2019. 09:11
Komentari
Podeli
Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Brkovi, Nele Karajlić i mnogi mnogi drugi ove godine zaduženi su za još jednu nezaboravnu OK avanturu na Tjentištu.

Šestu godinu za redom 12,13. i 14. jula NP Sutjeska biće epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode, saopštili su organizatori.

I ovoga puta publika Nektar OK Festa uživaće u sjajnoj muzici na tri festivalska stage-a. Jagermeister main stage ove godine ugostiće "škotske grofove" Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske muzičke scene. Publika će biti u prilici da uživa u njihovom nastupu, ali i hitovima sa dugo čekanog albuma koji su objavili počektom prošle godine "Always Ascending".

Osim škotskog indie-rock sastava za odličnu trodnevnu zabavu na Jagermeister main stage-u pobrinuće se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regiona, od kojih će neki po prvi put osjetiti OK atmosferu Tjentišta Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse.

- Ni ove godine nismo zaboravili najvjerniju festivalsku publiku, OK kampere, koji su navikli da zagrijavanje za večernje koncerte započnu u dnevnoj varijanti, uz dobar provod i izvođače koji ih očekuju na Sensation OK stage-u. Ove godine za dnevni program, pod obroncima planinskih masiva NP Sutjeska zaduženi su Let 3, Bjesovi, Vojko Vrućina, Đorđe Miljenović, Iskaz, M.O.R.T - kažu organizatori.


Očekuje se još imena, dobre muzike i zabave na OK summer stage-u, omiljenom mjestu za dnevno chillanje kraj bazena, ali i na after partiju u OK kampu.

Osim dobre muzike program Nektar OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u rafting doživljaju rijekom Tarom, kroz najdublji evropski kanjoj, te planinarskim šetnjama kroz NP Sutjeska, jednu od poslednjih očuvanih prašuma u Evropi - Perućicu i posjetu Trnovačkom jezeru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.