Izvor: eKapija | Srijeda, 27.02.2019.| 07:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

AWS Skills Day 7. marta u Beogradu

"AWS Skills Day" (Amazon Web Services dan veština) biće organizovan 7. marta u beogradskom hotelu Metropol Palace i okupiće više od 150 IT stručnjaka iz Srbije i inostranstva. Ovaj događaj organizuje kompanija Semos Education, uz direktnu podršku Amazon Web Services, a prisustvo je besplatno za sve učesnike uz prijavu na stranici http://awsskillsdaysemosedu.com.

Cilj događaja je da na jednom mestu okupi domaću IT i poslovnu zajednicu oko AWS tehnologije i vještina koje su potrebne da bi se razvila i vodila uspješna kompanija na osnovu AWS rješenja.

Događaj je prilika za IT stručnjake da steknu i unaprijede znanje o AWS-u i povećaju konkurentnost domaćih IT kompanija na svjetskom tržištu. Organizatori su okupili neke od najistaknutijih predstavnika AWS zajednice iz Srbije i inostranstva koji će sa učesnicima podijeliti svoja iskustva u korišćenju AWS-a u razvoju poslovnih rješenja, usluga i aplikacija. Događaj je namijenjen inženjerima, programerima, predstavnicima poslovne zajednice i osobama koje rade u sektorima za ljudske resurse.

Prijavljivanje traje do 5. marta 2019. godine, a za više informacija o govornicima i agendi možete posjetiti internet adresu događaja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.