Izvor: eKapija | Srijeda, 27.02.2019.| 08:05
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sajam papirne konfekcije od 9. do 12. oktobra 2019. u Nirnbergu

(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
Međunarodni stručni sajam papirne konfekcije, kancelarijskog i školskog materijala Insights-X biće održan od 9. do 12. oktobra 2019. godine u Nirnbergu, a izlagači proizvoda od papira, pribora za pisanje i crtanje, školskog pribora, torbi i aksesoara, mogu da pošalju svoje prijave do 31. marta 2019.

Sajam Insights-X okupio je prošle godine 311 izlagača iz 39 zemalje, a posjetilo ga je više od 5.500 stručnih posetilaca iz 92 zemlje. Sajam nudi brz i intenzivan pregled tržišne ponude i trendova u oblasti opreme i materijala za kancelarije, školu i hobi, navodi se u saopštenju AHK.

Posjetioci sajma Insights-X profitiraju od profesionalne organizacije, kao i od iskustva i kontakata sajamske kuće Spielwarenmesse, organizatora vodećeg i najvećeg svjetskog stručnog sajma igračaka, pronalazeći brzo i precizno izlagače i proizvode koji ih zanimaju.

Svake jeseni vodeći proizvođači i dobavljači najpoznatijih i najambicioznijih brendova u ovoj oblasti sastaju se sa usko specijalizovanim posetiocima i donosiocima. Ova manifestacija prilika je za ostvarivanje brojnih porudžbina proizvoda, sticanje vrijednog iskustva, kao i da se stekne uvid o najnovijim trendovima u ovoj oblasti.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.