NavMenu

Gračanički Tring u Diseldorfu predstavio POS i fiskalne uređaje - Kase sertifikovane za područje Brčko distrikta

Izvor: eKapija Utorak, 26.02.2019. 15:41
Komentari
Podeli
Na najvećem svjetskom sajmu POS i retail opreme EuroCIS u Diseldorfu nastupila je ove godine i gračanička firma Tring, koja je na tom prestižnom događaju prezentovala svoja fiskalna i POS rješenja.

Kako za eKapiju kažu iz Tringa, predstavili su kasu sa mehaničkom tastaturom, kasu sa touch displejom, kao i fiskalni printer koji ima integrisan PC modul, i koji je, kako navode, uz touch monitor kompletno POS rješenje.

Posebno su ponosni na najnovije rješenje - All in one. Radi se od PC modulu integrisanom u 10inčni monitor, što znači da pored all in one računara treba da imate samo fiskalni uređaj i time je obezbjeđeno kompletno rješenje. Nema potrebe za tastaturom, mišem, centralnom jedinicom, licencom Windowsa i POS softverom...

- Uz All in one nudimo besplatnu POS touch aplikaciju, koja ima dva režima rada – restoranski i maloprodajni. All in one ima četiri USB porta - jedan RS2 port i mrežu. Osim fiskalnog printera možete se staviti i ladica za novac, bar kod skener i još neki uređaj koji je potreban tom prodajnom mjestu.

U Tringu kažu da slušaju potrebe svojih klijenata, preko distributera putem kojih plasiraju proizvode, i na taj način kreiraju rješenja prilagođena tržištu.

- Najveće interesovanje vlada za fiskalne printere. U segmentu proizvodnje fiskalnih uređaja djelujemo samo u FbiH. Upravo smo certifikovali fiskalne uređaje za područje Brčko Distrikta, tako da smo ovlašteni proizvođač za Brčko Distrikt. Kontinuirano tragamo za partnerom i proizvodom koji bismo plasirali van BiH, najprije u region, a onda i šire. Postoje indicije da velike zemlje Evrope krenu u fiskalizaciju, samo je pitanje koji ce to biti modeli fiskalizacije, što je svakako šansa i za Tring.


Osim što proizvode fiskalne uređaje i kreiraju POS rješenja, Tring proizvode i druge pametne uređaje - Uređaj za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, GPS uređaje, vendo modul itd. Posebno interesantna je proizvodnja PCB ploča, kao i njena montaža. Za neke klijente rade oba procesa, a za neke samo montažu PCB ploča.

- Sa sajma u Dizeldorfu donosimo veoma pozitivne utiske. Sva tri dana imali smo vrlo interesatne razgovore sa potencijalnim partnerima. Nakon dolaska u zemlju pokušaćemo aktivirati dobijene kontakte kako bi zajednički krenuli u moguće projekte - poručili su iz Tringa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.