NavMenu

Banja Vrućica ulaže 10 mil KM u novi hotel, restoran i banket salu - Uskoro početak radova

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.02.2019. 09:02
Komentari
Podeli
Budući izgled banket sale (Foto: Banja Vrućica)Budući izgled banket sale
ZTC Banja Vrućica će tokom ove godine ući u investicioni ciklus vrijedan 10 mil KM, a koji podrazumijeva gradnju novog hotela Bosna i izgradnju restorana sa banket salom.

Kako je eKapiji rekao Aleksandar Radošević, direktor marketinga u Banji Vrućici, radovi na novom restoranu sa banket salom počeće na proljeće i za očekviati je da bude otvoren do kraja 2019. godine.

- Što se tiče hotela Bosna, najprije će biti srušen postojeći hotel, i na njegovim temeljima ćemo graditi novi, sa prvenstveno zdravstvenom namjenom. O kapacitetima i sadržajima govorićemo kada krene projekat, pošto je još u fazi realizacije - rekao je Radošević za eKapiju.


Očekuju da bi gradnja hotela mogla početi u julu i avgustu, a njegovo otvaranje je planirano u prvoj polovini 2020. godine.

Podsjećamo da je eKapija ranije pisala o izgledu i sadržajima budućeg restorana i banket sale u Banji Vrućici.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina

Uz park kod banjalučke Delte mogli bi da niknu i stambeni kompleksi, Grad sprema izmjene regulacionog plana

Aktuelna administracija gradonačelnika Draška Stanivukovića planira ponuditi gradsko zemljište oko novog parka kod tržnog centra Delta planet investitorima na prodaju ili u zamjenu za druge parcele. Na njima će biti moguća gradnja stambenih zgrada, a novac dobijen od prodaje tog zemljišta Grad Banjaluka, između ostalog, planira uložiti u gradnju upravo tog parka, koji će progutati milione KM. Grad Banjaluka to namjerava da realizuje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.