Izvor: eKapija | Srijeda, 20.02.2019.| 14:01
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Predavanje o marketingu za male poljoprivredne proizvođače 23. februara u Trebinju

Trebinje (Foto: Vedrana Džudža)
Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje u saradnji sa Gradom Trebinjem i Hercegovačkom kućom organizovaće predavanje na temu "Marketing za male poljoprivredne proizvođače" 23. februara u amfiteatru fakulteta. Gost predavač je Iris Stojko, direktor za razvoj tržišta i korporativne komunikacije, digitalnog razvoja i kontakt centra, koja dolazi iz Minhena, javlja Radio Trebinje.

Dugodišnje iskustvo stekla je obavljajući poslove marketing menadžera brenda i razvoja poslovanja, globalnog stratega za društvene medije, specijaliste za odnose sa kupcima. Njena polja interesovanja odnose se na strategiju tržišta, strategiju razvija brenda, društvene medije, digitalni marketing i marketing komunikaciju.

Predavanje je zamišljeno da pomogne malim poljoprivrednim proizvođačima da se afirmišu u smjeru onoga šta tržište traži sa fokusom na način rješavanja najčešćih problema i izazova u marketingu malih biznisa.

Cilj predavanja je vezan za aktivnosti osnaživanja "malih" poljoprivrednih proizvođača (koji svoje proizvode plasiraju za Hercegovačku kuću), kako bi se prenijelo stručno znanje da bi usavršili svoju ideju i razvili biznis i djelovali strateški na polju marketinga i brendiranja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.