Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 18.02.2019.| 11:16
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Banjalučki Novi Jelšingrad na sajmu u Hanoveru predstavlja alatne mašine i hidraulične prese - Moguće nove poslovne saradnje

(Foto: Novijelsingrad.com)
Novi Jelšingrad iz Banjaluke i ove godine nastupa na sajmu industrijskih tehnologija Hannover Messe. Kao i prošlih godina, predstavlja se u oblasti izrade alatnih mašina za obradu metala deformacijom.

- U poslednjih nekoliko godina razvili smo nove tipove hidrauličnih presa za duboko izvlačenje i specijalizovali se za izradu hidrauličnih presa po zahtjevu kupca. Imamo nekoliko potencijalnih projekata u najavi, a konkretizaciju poslova očekujemo na sajmu - rekli su za eKapiju iz Novog Jelšingrada.

Osim izrade mašina iz vlastitog proizvodnog programa, Novi Jelšingrad nudi mogućnosti saradnje i u domenu izrade dijelova i tijela mašina drugih proizvođača.

- S obzirom na to da raspolažemo značajnim ljudskim i infrastrukturnim resursima, u mogućnosti smo da ponudimo izradu različitih proizvoda, a koji podrazumijevaju zavarivanje, mašinsku obradu, površinsku zaštitu i montažu.

U posljednjih nekoliko godina Novi Jelšingrad, kako kažu, bilježi konstantan rast obima poslova, što je nastavljeno i u 2018. godini, a prema prvim pokazateljima isto očekuju i u 2019.

- Ulaganjem u ljudske resurse i opremu, kao i usvajanjem standarda upravljanja kvalitetom, stekli smo povjerenje kupaca i napravili dobru osnovu za dugoročnu saradnju. S obzirom na to da očekujemo povećanje obima proizvodnje u ovoj godini planiramo nove investicije u modernizaciju opreme kao i zapošljavanje 40 radnika, različitih zanimanja - zavarivača, bravara, borverkista, mašinskih inženjera... - zaključili su iz Novog Jelšingrada.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.