NavMenu

Kompanija m:tel kupila bijeljinski Telrad Net

Izvor: Nezavisne novine Nedjelja, 17.02.2019. 21:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: hxdyl/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija m:tel postala je stoodstotni vlasnik privatnog telekomunikacionog i kablovskog operatera Telrad Net iz Bijeljine, potvrđeno je iz m:tela.

U ovoj kompaniji navode da su, prateći svoj strateški plan, koji predviđa i akvizicije kablovskih operatera, a na osnovu zaključenog ugovora o kupoprodaji, postalili stoodstotni vlasnik firme Telrad Net iz Bijeljine.

- Ovim je okončana transakcija vezana za prenos vlasništva. Prateći globalni trend na telekomunikacionom tržištu, strateški planovi kompanije m:tel usmjereni su ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija - navodi se u obavještenju m:tela akcionarima o značajnim događajima.


Telrad Net je telekomunikaciona kompanija u BiH koja pruža usluge izrade pristupnih telekomunikacionih mreža, javne fiksne telefonije, VoIP i IP telefonije, kablovske televizije kao i kablovskog interneta.

m:tel je prošlog mjeseca postao i 100% vlasnik kablovskog operatera Blicnet.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.