Izvor: eKapija | Utorak, 12.02.2019.| 13:58

Veliki interes za regionalnu digital marketing konferenciju Konverzija

Digital marketing konferencija Konverzija u posljednje dvije godine privukla je veliku medijsku pažnju, ali i veliko interesovanje stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga.

Osim kvalitetnog sadržaja i iskusnih i zanimljivih predavača, jedan od glavnih razloga za uspjeh i popularnost konferencije jeste pristup organizatora, koji od samog početka Konverziju vide kao mjesto nesebičnog dijeljenja znanja, i na kom apsolutno svi mogu naučiti nešto novo. Sudeći po reakcijama učesnika i predavača na društvenim mrežama posljednjih nekoliko mjeseci, očigledno je da su organizatori i za predstojeću Konverziju spemili nešto posebno. Ove godine Konverzija će se održati 13. i 14. aprila u Banskom dvoru u Banjaluci, koji između ostalog nudi spektakularnu pozornicu. Među 26 izvrsnih predavača nalaze se i četiri internacionalna, koja će podijeliti svoje iskustvo i znanje na engleskom jeziku.

Za razliku od prethodne dvije godine, kada su organizatori u kratkim video klipovima predstavljali predavače konferencije, ove godine su tu ulogu predavači preuzeli na sebe, a koliko su inovativni i kvalitetni može se zaključiti iz videa u kojem se predstavljaju Goran Jankuloski i Miloš Skokić iz agencije Žiška.- Oduševljeni smo pristupom predavača, ali i ostalih učesnika prema Konverziji, stoga smo ove godine pripremili više iznenađenja, naročito kada je u pitanju networking. Tako će učesnici ovogodišnjeg izdanja dobiti unikatne, personalizovane poklone, koji će pomoći u umrežavanju sa ostalim učesnicima i predavačima, što je iznimno važno. Drago nam je što balkansko tržište pokazuje spremnost i užitak u usvajanju najsavremenijih i najzabavnijih tački jedne digital marketing konferencije - rekao je Nedim Šabić, jedan od organizatora.

Zbog velike potražnje za stručnim radionicama, organizatori su odlučili ove godine ponuditi čak četiri dvodnevne radionice u danima prije same konferencije. Ovogodišnja ponuda radionica se odnosi na četiri sektora digitalnog marketinga, a to su Google Ads, Google Analytics, E-commerce marketing i SEO.

Konverzija je uspjela i da promijeni format panel-diskusija koje često znaju biti šture i dosadne, ciljano spajajući učesnike koji znaju imati oprečna mišljenja na neke od aktuelnih trendova iz digitalnog marketinga, rasplamsavajući tako veoma konstruktivne diskusije.

- Ove godine očekujemo burnu diskusiju između direktora digital marketing agencija na temu najvećih izazova u radu sa klijentima. Osim toga, predavanja se sve više fokusiraju na detaljan prikaz slučajeva iz domaće prakse, jer na taj način učesnici mogu najviše naučiti. Drago nam je što smo već od prve Konverzije otišli korak dalje od uopštenih, teoretskih predavanja, te učesnicima ponudili konkretna i praktična znanja koja odmah mogu primijeniti na svoje poslove - rekao je Nemanja Krecelj, direktor agencije Grape, suorganizator konferencije.

Treba naglasiti da je Grad Banjaluka, na čelu sa gradonačelnikom, od samog početka podržao Konverziju, pridajući joj tako veliki značaj. Ove godine organizatori očekuju podršku i sa viših nivoa vlasti, što pokazuje da se i u tom segmentu dešavaju pozitivne promjene.

- Iako je broj ulaznica skoro uduplan, brzo se prodaju, tako da je vrlo moguće da i ove godine budu prijevremeno rasprodate. Trenutno je aktivan popust od 15% na Standard ulaznice, što je odlična prilika da rezervišete svoje mjesto ako do sada niste. VIP ulaznice su skoro sve rasprodate, tako da savjetujemo da požurite ako želite da imate priliku da se družite sa predavačima tokom VIP aktivnosti - poručuju organizatori.

Prilikom kupovine ulaznice na sajtu organizatora čitaoci eKapije mogu da unesu kod EKAPIJA15 kojim ćete ostvariti popust od 15%.

Detaljan plan i program možete pogledati na www.konverzija.org, a nakon što vidite sve ono što su organizatori pripremili za ovu godinu, shvatićete zašto se Konverzija u krugovima ljudi koji se bave digitalnim marketingom smatra događajem koji nikako ne smijete propustiti.

Ovogodišnju Konverziju su podržali m:tel, Grad Banjaluka, UniCredit Bank Banjaluka, Advertek, Spark, Teleklik, LU Architects, Kabinet+, Manja i drugi, te brojni predstavnici medija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.