Izvor: eKapija | Petak, 08.02.2019.| 10:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Rok za prijavu izlaganja na sajmu građevine Grames-Demi 2019 u Banjaluci ističe 6. marta

Sa početkom sajma građevine Grames-Demi 2019, a koji se u Banjaluci održava od 13. do 16. marta, tradicionalno počinje i građevinska sezona u gradu na Vrbasu. Na jednom mjestu uskoro će se okupiti građevinske kompanije, kao i one iz elektro-mašinske oblasti.

Kako kažu organizatori, ove godine akcenat je stavljen na prirodu, pa i sam slogan manifestacije "Okrenuti prirodi" upućuje na upotrebu kvalitetnih prirodnih materijala, energetsku efikasnost, kao i društvenu odgovornost prema prirodi i čovjeku, zahtijevajući da materijali budu ekološki prihvatljivi, prirodni, lako razgradivi, ali i ekonomski dostupni.

- Što se tiče samih izlagača, tu je 80% naših stalnih i vjernih izlagača, koji su dobro upoznati sa ovim sajmom. Imamo i nove izlagače, ali i nove-stare izlagače koji su bili odsutni neko vrijeme, ali su prepoznali ovaj sajam kao dobru priliku i ponovo su sa nama. Kapaciteti su dosta popunjeni, ali s obzirom na to da posjedujemo 14.000 m2 prostora, uvijek možemo pronaći mjesto za svakoga ko želi da se predstavi na ovom sajmu. Zato pozivamo sve one koji još nisu dostavili svoju prijavu za učešće da to učine najkasnije do 6. marta ove godine - naveli su organizatori.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.