NavMenu

U Banjaluci otvoren prvi biznis centar kompanije m:tel

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.02.2019. 15:36
Komentari
Podeli
Prvi Biznis centar kompanije m:tel svečano je danas, 7. februara, otvoren u Banjaluci. Poslovnica koja se nalazi u prizemlju zgrade kompanije m:tel predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, s ciljem da dodatno unaprijede svoje poslovanje.

- Kompanija m:tel posvećena je strateški razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj i BiH, prije svega pružanjem servisa kreiranih da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione strukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem ovog Biznis centra, kompanija m:tel je svojim poslovnim korisnicima obezbijedila najbolja rješenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju svojim poslovanjem - rekao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel.

Cilj ovog koncepta je da m:tel organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća. U ovaj projekat krenulo se iz Banjaluke, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvog centra i u drugim gradovima u Republici Srpskoj i BiH.

Kroz unaprijeđeno korisničko iskustvo, m:tel biznis centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale u potpunosti prilagođene poslovnim korisnicima.

- Poslovna zajednica želi jednostavnu komunikaciju sa parterima, sve usluge i rješenja na jednom mjestu, jer to štedi njihovo vrijeme, resurse i novac. Takva saradnja neminovno rezultira boljim poslovnim rezultatima, na obostrano zadovoljstvo - istakao je Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.

Cilj ovog koncepta je da m:tel organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća. U ovaj projekat krenulo se iz Banjaluke, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvog centra i u drugim gradovima u Republici Srpskoj i BiH.

- Privredna zajednica maksimalno podržava razvoj i unapređenje preduzetništva i pohvaljuje nastavak angažmana kompanije m:tel u tom pravcu - naglasila je Dragica Ristić, direktor Privredne komore Republike Srpske, prilikom svečanog otvaranja prvog m:tel Biznis centra u Banjaluci


Koncept prvog biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podijeljen je u nekoliko zona. Osim savjetnika za mala preduzeća, u dijelu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnih za savremeno poslovanje, u zoni za prezentacije se korisnicima na interaktivan način, preko digitalnih ekrana, predstavljaju poslovna rješenja.

Druga zona ovog centra nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. Kako je malim preduzećima vrijeme veoma dragocjeno, u ovom jedinstvenom multimedijalnom prostoru, korisnici mogu sve svoje obaveze da završe na jednom mjestu, bez čekanja, a obezbijeđena je i mogućnost zakazivanja sastanka putem m:tel aplikacije, na stranici www.mtel.ba/poslovni.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.