Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 04.02.2019.| 14:21
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Jahorina ekonomski forum 23. i 24. aprila

(Foto: Anton Gvozdikov/shutterstock.com)
Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila ove godine, organizuje četvrti Jahorina ekonomski forum u hotelu Termag, na temu "Ekonomija novog doba – digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja".

Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske i predsjedavajućeg predsjedništva BiH.

Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT, očekuje da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.

- Ovogodišnja tema foruma je veoma interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske trendove, ali i trendove u našem okruženju - naveo je Grabovac.

On je najavio da će uskoro biti objavljena agenda foruma sa svim temama, dodajući da će ove godine među predavačima biti eminentni domaći stručnjaci, kao i eksperti iz regiona i svijeta.

Prema njegovim rječima među predavačima će se naći i zvučna imena koja nemamo prilike često da viđamo na našim prostorima.

Sve aktuelne informacije vezane za forum biće objavljivane na sajtovima www.jahorinaforum.com i www.swot.ba.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.