Izvor: Klix | Petak, 01.02.2019.| 12:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija m:tel zvanično postala vlasnik Blicneta - Slađana Babić novi direktor

(Foto: Nonwarit/shutterstock.co)
Na osnovu zaklјučenog Ugovora o kupoprodaji, kompanija m:tel Banjaluka postala je 100% vlasnik kablovskog operatera Blicnet, čime je dodatno osnažila svoju tržišnu poziciju u BiH.

Ovim je okončana transakcija prenosa vlasništva, saopšteno je juče iz m:tel-a.

- Kompanija m:tel će korisnicima Blicneta omogućiti najsavremenije usluge, atraktivne ponude i akcije, koje u kontinuitetu nudi svim svojim korisnicima - stoji u saopštenju.

Blicnet, društvo sa ograničenom odgovornošću za telekomunikacije pruža usluge operatera mobilne i fiksne telefonije, internet servis provajdera (ISP), mrežnog operatera, pružaoca kablovskog TV servisa i sistemskog integratora na području BiH.

Strateški planovi kompanije m:tel, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatera, usmjereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija dio su globalnog trenda na telekomunikacionom tržištu.

Iz tog razloga, kompanija m:tеl uvjerena je da se radi o dobrom i dugoročno važnom poslovnom potezu.

Slađana Babić novi direktor Blicneta

Slađana Babić, dosadašnji rukovodilac Sektora za korisničke odnose kompanije m:tel, 31. januara 2019. godine imenovana je na funkciju direktora kompanije Blicnet, saopšteno je iz kompanije Blicnet.

Svoju karijeru je započela kao glavni inženjer u PTT Krajina Banjaluka, RJ TT mreže Banjaluka, a u kompaniji m:tel je od avgusta 1998. godine gdje polazi od pozicije glavni inženjer za velike korisnike da bi već u decembru 1998. godine preuzela funkciju rukovodioca Sektora za rezidencijalne korisnike. Od 2003. do 2005. godine imenovana je za direktora Direkcije za marketing i prodaju, odnosno od januara 2005. do aprila 2007. godine za poziciju izvršnog direktora za marketing i prodaju, po završenom procesu privatizacije Telekoma Srpske u kojoj je aktivno učestvovala. U tom periodu, od avgusta 2004. do avgusta 2007. godine bila je predsjednik Upravnog odbora TT Inženjering Banjaluka.

Na poziciji savjetnika generalnog direktora bila je od aprila 2007. do septembra 2007. godine, ali ubrzo preuzima funkciju rukovodioca Sektora za usluge i tarife.

U periodu od februara 2008. godine pa sve do imenovanja za direktora kompanije Blicnet Banjaluka obavljala je poslove rukovodioca Sektora za brigu o korisnicima i v.d. izvršnog direktora za marketing i prodaju.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.