NavMenu

Upravljanje destinacijom, hotelima i prihodima teme ovogodišnje konferencije Hotel Summit Srbija 2019

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.01.2019. 08:36
Komentari
Podeli
Cilj konferencije Hotel Summit Srbija je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja, kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svijetu.

Konferencija će, drugu godinu zaredom, u organizaciji izdavačke kuće INB2B Media i InHotel magazina, biti održana 21. marta 2019. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Više od 15 međunarodnih govornika, iz Velike Britanije, Rusije, Nemačke, Francuske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, sa učesnicima će podeliti najnovije rezultate istraživanja, primjere dobre poslovne prakse, trendove, izazove i tajne uspjeha na zahtevnim tržištima hospitality sektora.

Prema podacima agencije Euromonitor International, ukupan broj međunarodnih putovanja u narednih pet godina zabeležiće stabilan rast od 5% na globalnom nivou. Očekuje se da će već 2020. godine biti ostvareno više od 1,5 triliona internacionalnih posjeta. Koji mega trendovi će oblikovati hospitality sektor u narednim godinama i kako njihovo razumijevanje može da pomogne hotelijerima da prilagode i unaprijede poslovanje? Šta za hotelijere znači stvaranje partnerskog odnosa koji njeguje individualne vrijednosti hotelskih brendova, ali i obezbjeđuje ekstenziju u formi konsultanstke ili operativne podrške?

Kako kombinovanje dugoročne strategije sa kratkoročnim rješenjima donosi željene rezultate u procesima upravljanja prihodima i da li je upravljanje hotelom umjetnost vođena emocijama ili egzaktna nauka vođena formulama i brojkama?


Konferencija će se dodatno osvrnuti na potencijal online platformi za ostvarivanje poslovnih ciljeva, ali i na primjeru jednog londonskog hotela pokazati kako inovativan pristup donosi uspjeh na izuzetno zahtjevnom i konkurentnom tržištu.

Kao završni, keynote govornik, prezentaciju će održati Arne Klehn, multi-property general manager Mariott Hotela i Mariott International Appartments u okviru grupacije Mariott International u Budimpešti.

Organizator nudi popust od 50% za rane prijave do 20. februara, kao i posebne pogodnosti za grupne prijave.
Kompletan pregled tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi na stranici www.hotel-summit.rs
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.