Izvor: eKapija | Četvrtak, 24.01.2019.| 08:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Upravljanje destinacijom, hotelima i prihodima teme ovogodišnje konferencije Hotel Summit Srbija 2019

Cilj konferencije Hotel Summit Srbija je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja, kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svijetu.

Konferencija će, drugu godinu zaredom, u organizaciji izdavačke kuće INB2B Media i InHotel magazina, biti održana 21. marta 2019. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Više od 15 međunarodnih govornika, iz Velike Britanije, Rusije, Nemačke, Francuske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, sa učesnicima će podeliti najnovije rezultate istraživanja, primjere dobre poslovne prakse, trendove, izazove i tajne uspjeha na zahtevnim tržištima hospitality sektora.

Prema podacima agencije Euromonitor International, ukupan broj međunarodnih putovanja u narednih pet godina zabeležiće stabilan rast od 5% na globalnom nivou. Očekuje se da će već 2020. godine biti ostvareno više od 1,5 triliona internacionalnih posjeta. Koji mega trendovi će oblikovati hospitality sektor u narednim godinama i kako njihovo razumijevanje može da pomogne hotelijerima da prilagode i unaprijede poslovanje? Šta za hotelijere znači stvaranje partnerskog odnosa koji njeguje individualne vrijednosti hotelskih brendova, ali i obezbjeđuje ekstenziju u formi konsultanstke ili operativne podrške?

Kako kombinovanje dugoročne strategije sa kratkoročnim rješenjima donosi željene rezultate u procesima upravljanja prihodima i da li je upravljanje hotelom umjetnost vođena emocijama ili egzaktna nauka vođena formulama i brojkama?

Konferencija će se dodatno osvrnuti na potencijal online platformi za ostvarivanje poslovnih ciljeva, ali i na primjeru jednog londonskog hotela pokazati kako inovativan pristup donosi uspjeh na izuzetno zahtjevnom i konkurentnom tržištu.

Kao završni, keynote govornik, prezentaciju će održati Arne Klehn, multi-property general manager Mariott Hotela i Mariott International Appartments u okviru grupacije Mariott International u Budimpešti.

Organizator nudi popust od 50% za rane prijave do 20. februara, kao i posebne pogodnosti za grupne prijave.
Kompletan pregled tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi na stranici www.hotel-summit.rs
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.