NavMenu

QuBit konferencija o kibernetičkoj sigurnosti 7. februara u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 11.01.2019. 14:09
Komentari
Podeli
Druga QuBit konferencija, jedan od vodećih događaja na temu kibernetičke sigurnosti, na kojoj će biti okupljeni vodeći svjetski stručnjaci u ovoj oblasti, biće održana 7. februara u beogradskom hotelu Metropol Palace.

Konferencija QuBit Beograd 2019 organizuje se uz podršku Ambasade Slovačke Republike u Beogradu, a donijeće najnovije informacije zajednici za kibernetičku sigurnost. Ovaj događaj pomaže u širenju svIJesti o kibernetičkoj sigurnosti kroz korišćenje Interneta i dostupnih IT alata koje već koristi više od dvije milijarde ljudi na cijelom svijetu.

Na cjelodnevnoj stručnoj konferenciji učestvovaće više od 120 vodećih menadžera, stručnjaka i inženjera u oblasti kibernetičke sigurnosti, kao i 12 predavača, među kojima su i Aleksandar Mirković, Joe Carson, Roman Cupka, Etay Maor.


Biće predstavljeni i brojni praktični primjeri i još mnogo korisnih sadržaja.

Više detalja i kompletan program konferencije pogledajte OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.