NavMenu

Konferencija Potrebe privrednog sektora za tehnikom i inovatorstvom 23. januara u Sarajevu

Izvor: eKapija Srijeda, 09.01.2019. 13:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)Ilustracija
U srijedu, 23. januara 2019. godine, u prostorijama Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu održaće se 3. naučno-stručna konferencija pod nazivom Potrebe privrednog sektora za tehnikom i inovatorstvom, saopšteno je na sajtu Privredne komore USK.

Cilj konferencije je da se istakne, promoviše i ukaže na značaj tehnike, inovatorstva i IT tehnologija za razvoj privrede, te podizanje svijesti o značaju ovih oblasti i njihovom doprinosu razvoju industrije i privrede, te značaju usmjeravanja mladih prema tehničkim i IT profesijama.

Organizator ovog skupa je Udruženje tehničke kulture Novi Grad-Sarajevo, uz pokroviteljstvo Ministarstva civilnih poslova BiH, Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo. Partneri konferencije su Privredna/Gospodarska komora FBiH, Udruženje CRPIT i BH Futures Foundation.

Na konferenciji se očekuje oko 400 učesnika iz BiH i regiona, uključujući inovatore, privrednike, nastavnike i profesore u školama, direktore škola, univerzitetske profesore, roditelje, studente tehničkih fakulteta i sve one koji su zainteresovani i koji smatraju da je oblast tehnike, inovatorstva i IT tehnologija značajna za obrazovanje i privredu.


Učešće na konferenciji je besplatno, a obaveznu prijavu možete izvršiti ovdje.

Rok za prijavu je 18. januara 2019. Više informacija o konferenciji možete pronaći u pozivnom pismu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.