Izvor: eKapija | Utorak, 18.12.2018.| 10:28
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Hotel Summit Srbija okuplja 15 međunarodnih govornika na najvećoj godišnjoj hospitality konferenciji u Srbiji

Cilj konferencije Hotel Summit Srbija je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja, kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svetu. Konferencija će, drugu godinu zaredom, u organizaciji izdavačke kuće INB2B Media i InHotel magazina, biti održana 21. marta 2019. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Više od 15 međunarodnih govornika, iz Velike Britanije, Rusije, Njemačke, Francuske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, sa učesnicima će podijeliti najnovije rezultate istraživanja, primjere dobre poslovne prakse, trendove, izazove i tajne uspjeha na zahtjevnim tržištima hospitality sektora.

Prema podacima agencije Euromonitor International, ukupan broj međunarodnih putovanja će u narednih pet godina zabilježiti stabilan rast od 5% na globalnom nivou. Očekuje se da će već 2020. godine biti ostvareno više od 1,5 triliona internacionalnih posjeta.

Konferencija će se dodatno osvrnuti na potencijal online platformi za ostvarivanje poslovnih ciljeva, ali i na primjeru jednog londonskog hotela pokazati kako inovativan pristup donosi uspjeh na izuzetno zahtjevnom i konkurentnom tržištu.

Kao završni, keynote govornik, prezentaciju će održati Arne Klehn, multi-property general manager Mariott Hotela i Mariott International Appartments u okviru grupacije Mariott International u Budimpešti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.