Izvor: eKapija | Petak, 14.12.2018.| 13:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvaranje hotela Indigo u Beogradu na jesen 2019.

Prvi hotel Indigo u Beogradu biće otvoren na jesen 2019. godine, u Čika Ljubinoj ulici. Ovi hoteli, koji su brend InterContinental Hotel Grupe, specifični su po tome što su svuda u svijetu različiti, jer oslikavaju lokalnu tradiciju i kulturu, "puls i ritam" mjesta u kojem se nalaze.

Hotel Indigo Beograd imaće ukupno 46 jedinica, od čega jedan apartman (površine oko 44 m2), jednu sobu za osobe sa invaliditetom i 44 standardne sobe podeljene u 3 različita tipa, sa kvadraturama od 19 do 22 m2.

Ovaj butik hotel biće jedinstven po posebnom enterijeru koji će oslikavati srpsku tradiciju.

- Restoran hotela Indigo nalaziće se u atrijumu i pružaće poseban užitak zbog svog specifičnog izgleda i lokalnog menija, ali i lokacije, jer ćete u srcu grada moći da budete udaljeni od gužve i galame glavne ulice. Teretana je namijenjena isključivo gostima hotela, dok će restoran i bar biti otvorenog tipa - objašnjavaju iz Delta Holdinga za eKapiju i dodaju da će u ovom hotelu biti implementirani svi standardi zelene gradnje (green engage standardi) IHG grupe.

Zgrada obuhvata objekat ka Knez Mihailovoj ulici, kao i dio objekta ka Čika Ljubinoj ulici sa bočnim aneksima i centralnim atrijumom.

Kako je još u decembru 2017. godine najavio Živorad Vasić, potpredsjednik Delta Holdinga, novi hotel sa četiri zvjezdice u centru Beograda, između Knez Mihailove i Čika Ljubine ulice, gradi se u okviru proširenja saradnje Delta Holdinga i InterContinental Hotels Group (IHG), najveće hotelske grupacije u svijetu.

Vasić je tada istakao da je riječ o izuzetno atraktivnom hotelu u čiju će izgradnju biti uloženo oko 20 mil EUR.

Prvi Indigo hotel otvoren je 2004. u Atlanti, a danas ih ima 64 širom svijeta. Hoteli Indigo pripadaju grupi butik hotela, karakteriše ih nesvakidašnji i inspirativan dizajn, kao i česte promjene u detaljima enterijera, umjetničkim djelima, muzici, mirisima...

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.