NavMenu

Konferencija o bezbjednosti aerodroma ASCE 19. i 20. decembra u Beogradu

Izvor: eKapija Srijeda, 12.12.2018. 08:11
Komentari
Podeli
Tango Six Events, dio Tango Six Grupe, najavljuje konferenciju Airport Security Convention and Exhibition (ASCE) koja će biti održana 19. i 20. decembra 2018. godine u hotelu Hilton u Beogradu.

ASCE je, kako su saopštili organizatori, prva konferencija o bezbjednosti aerodroma ove veličine u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, koja za cilj ima da okupi regionalne aerodrome, proizvođače i kompanije iz domena bezbjednosti aerodroma kako bi predstavili svoje planove, proizvode, razvojne strategije i kako bi se stvorila platforma za diskusiju o ovom bitnom segmentu industrije.

Konferenciju čine panel diskusije i prezentacije u kojima će učestvovati rukovodioci najvišeg ranga koji predstavljaju regionalne aerodrome, kompanije koje posluju u domenu bezbjednosti aerodroma, ali i proizvođače bezbjednosnih proizvoda i softvera. Više od 300 delegata iskoristiće ovaj forum da pomjere granice saradnje, inovacije i razvoja biznisa u regiji Jugoistočne Evrope. Takođe, ispred glavne konferencijske sale biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima sponzora gde će svi zaintresovani biti u prilici da se bliže upoznaju sa njihovim specifičnim djelatnostima.


Prvu ASCE konferenciju organizuje Tango Six Events uz podršku Aerodroma Nikola Tesla kao generalnog pokrovitelja.

Tango Six Events je kompanija sa bogatim portfoliom događaja u avio-industriji, među kojima je i Vazduhoplovni Samit Jugoistočne Evrope (SEAS), koji se održava na svake dvije godine. SEAS 2018 okupio je više od 700 predstavnika industrije iz 50 zemalja i 120 kompanija u martu 2018. godine, što ga čini najvećim događajem ove tematike u regionu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.