NavMenu

Porodica traži fotografa koji će ih pratiti na putovanjima

Izvor: Radio 021 Ponedjeljak, 10.12.2018. 15:08
Komentari
Podeli

(Foto: KC Slagle/shutterstock.com)
Anonimna porodica iz Velike Britanije koja želi da proputuje svijet traži "lifestyle" fotografa koji bi ih za 80.000 funti godišnje pratio na tom putovanju i fotografisao, piše The Independent.

Oglas, na koji se mogu prijaviti profesionalni fotografi, objavljen je na Perfocalu. Svi troškovi - putovanja, hrana i smeštaj - pokriće porodica, uključujući 30 dana odmora.

Već u februaru bi putovanja mogla da počnu, a oglas je okarakterisan kao "sjajna prilika za koju je potrebna velika posvećenost".

Zahtijeva rad do 10 sati dnevno, a prava osoba mora biti fleksibilna, u mogućnosti da napusti zemlju u kratkom roku i putuje tokom većeg dijela godine. Ponekad se vraća kući na samo nekoliko dana.



- Postoji mogućnost da budemo odsutni tri mjeseca, jer ćemo posjećivati mjesta u Evropi, Americi, Južnoj Americi i Australiji gdje imamo više kuća za odmor - stoji u zahtjevu.

Navodi se, takođe, da će ih fotograf pratiti na događajima kao što su Grand Pri Formula jedan u Monaku i Abu Dabiju, tokom ronjenja na Maldivima, na karnevalu Rio de Žaneiru i drugim mjestima.

Ugovor je na 12 mjeseci, ali postoji mogućnost da se produži.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.