NavMenu

USAID Diaspora Invest raspisao javni poziv za tehničku podršku preduzećima - Rok za prijave 21. decembar

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 03.12.2018. 15:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
USAID Projekt Diaspora Invest raspisao je javni poziv za prijavu za tehničku podršku kompanijama registrovanim u posljednjih pet godina, a u kojima udio u vlasničkoj strukturi ili direktnu poslovnu vezu sa njima imaju članovi bosanskohercegovačke dijaspore.

Navedena tehnčka podrška se pruža u oblastima unapređenja proizvodnih procesa i usluga, razvoju proizvoda, obuci osoblja, procesima ceritifikacija kao i drugim procesima od važnosti za poslovanje, saopšteno je iz Projekta Diaspora invest.

Tehnička podrška može uključiti podršku u aktivnostima fokusiranim na razvoj proizvoda i usluga, unapređenje procesa upravljanja, unapređenje ekonomičnosti i optimizacije proizvodnih procesa, uvođenje naprednih tehnoloških riješenja i opreme, obuku osoblja, proces certifikacije, istraživanje tržišta, izradu studija izvodljivosti, izradu razvojne strategije, kreiranje biznis plana, marketing plana i komunikacijsko planiranje itd.

USAID Diaspora Invest projekt je usmjeren na podršku novih ili proširenju poslovanja postojećih preduzeća povezanih s dijasporom. Poslovni subjekti moraju zadovoljiti nekoliko kriterija kako bi imali pravo na tehničku podršku u okviru projekta.


Prijava je moguća isključivo elektronski, slanjem mejla na info@diasporainvest.ba u kome navodite naziv kompanije i ime kontakt osobe zadužene za daljnju komunikaciju sa projektom USAID Diaspora Invest.

Poziv je otvoren do 21. decembra 2018. godine. Više detalja o pozivu i uslovina za prijavu pogledajte OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.