NavMenu

Podrumi Vukoje treći put dobitnik Bijelog Grozda za najbolju vinariju u regionu

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 26.11.2018. 10:30
Komentari
Podeli

Vinska galerija VukojeVinska galerija Vukoje
U okviru 13. internacionalnog festivala vina i kulinarstva Zagreb VINOcom, u hotelu Esplanada u Zagrebu 22. novembra dodijeljen je treći trofej direktoru Podruma Vukoje, Radovanu Vukoju.

Kao vrhunac na kraju jedne od najuspješnijh godina za kompaniju koja je već četvrtu deceniju lider vinogradarstva i vinarstva i na prestolu vinskog turizma u regionu, treći put za redom dolazi priznanje Bijeli Grozd.

Bijeli Grozd i prvo mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizma, dodjeljuje udruga za kulturu stola G.E.T. koja prati rad i uspjehe vinarija na polju vinskog turizma i sve ostale aktivnosti koje doprinose razvoju vinske kulture.

Podrumi Vukoje 1982 sa svojim ugostiteljsko-turističkim objektima - Vinska Galerija, Villa Pegola i Vinogradreva kuća, već odavno je ucrtan u svim turističkim i vinskim rutama, a to dokazuju utrostručeni brojevi vinskih hodočasnika i hedonista koji su uživali u raznovrsnosti ponude i vrhunskim vinima iz ovoga najnagrađivanijeg podruma u regiji.

Ovo međunarodno priznanje, zajedno sa svim ostalim koje je primila ova vinarija, još jednom donosi veliki uspjeh trebinjskoj turističkoj zajednici kao i turističkoj ponudi čitave regije i zemlje, i otvara nove poslovne mogućnosti na području ugostiteljstva i turizma.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.