Izvor: Nezavisne novine | Ponedjeljak, 26.11.2018.| 10:30
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Podrumi Vukoje treći put dobitnik Bijelog Grozda za najbolju vinariju u regionu

Vinska galerija Vukoje
U okviru 13. internacionalnog festivala vina i kulinarstva Zagreb VINOcom, u hotelu Esplanada u Zagrebu 22. novembra dodijeljen je treći trofej direktoru Podruma Vukoje, Radovanu Vukoju.

Kao vrhunac na kraju jedne od najuspješnijh godina za kompaniju koja je već četvrtu deceniju lider vinogradarstva i vinarstva i na prestolu vinskog turizma u regionu, treći put za redom dolazi priznanje Bijeli Grozd.

Bijeli Grozd i prvo mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizma, dodjeljuje udruga za kulturu stola G.E.T. koja prati rad i uspjehe vinarija na polju vinskog turizma i sve ostale aktivnosti koje doprinose razvoju vinske kulture.

Podrumi Vukoje 1982 sa svojim ugostiteljsko-turističkim objektima - Vinska Galerija, Villa Pegola i Vinogradreva kuća, već odavno je ucrtan u svim turističkim i vinskim rutama, a to dokazuju utrostručeni brojevi vinskih hodočasnika i hedonista koji su uživali u raznovrsnosti ponude i vrhunskim vinima iz ovoga najnagrađivanijeg podruma u regiji.

Ovo međunarodno priznanje, zajedno sa svim ostalim koje je primila ova vinarija, još jednom donosi veliki uspjeh trebinjskoj turističkoj zajednici kao i turističkoj ponudi čitave regije i zemlje, i otvara nove poslovne mogućnosti na području ugostiteljstva i turizma.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.