Izvor: Promo | Ponedjeljak, 19.11.2018.| 10:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Funkcionalne dvorane i odlična opremljenost - Kongresni centri hotela Hills i Hollywood po mjeri organizatora (FOTO)

Jesen je već tradicionalno doba godine kada se širom BiH održava najveći broj konferencija, seminara, predavanja, sajmova. Često se održavaju oni uskospecijalizovani, ali ima prostora i za sajamske manifestacije nešto šireg karaktera.

Za te potrebe imperativ je naći dobar prostor koji će odgovoriti svim potrebama organizatora. Ključna je lokacija, opremljenost, smještaj, fleksibilnost u organizaciji prostora, kao i dobro obučeno osoblje. Kongresni centri hotela Hills i Hollywood su se već pokazali kao dobar izbor, uz njihovo prepoznatljivo gostoprimstvo.

Kongresni i prostorni centar hotela Hills je višenamjenski kongresni centar sa savremenom konferencijskom tehnologijom.

Odlična pozicija i saobraćajne veze, kvalitetne usluge i smještaj su dobar razlog za organizovanje sastanaka, kongresa, prijema, banketa, promocija i sličnih aktivnosti u hotelu Hills, Termal & Spa Resort Sarajevo.

Hotel raspolaže sa 10 konferencijskih sala, kapaciteta od 30 do 1.200 sjedišta. Sve sale imaju potrebnu konferencijsku opremu sa binama. Najveća prednost ovih konferencijskih sala je što su u prizemlju, sa mogućnostima podjele u manje ili veće sale. Recepcija i kongresni hol za učesnike se prostire na preko 500 m2.

Kongresni centar hotela Hollywood je mreža od osamnaest dvorana za višenamjenske aktivnosti, kapaciteta od 30 do 1.000 ljudi. Dvorane su pripremljene i uređene u skladu sa zahtjevima specifičnih i posebnih potreba organizatora.

Suvremena audio i vizualna oprema (oprema za simultano prevođenje – stolni i bežični mikrofoni, pribor za prevođenje i kabinu, zvučni sustav, video zidovi, LCD i plazma televizori), prezentacijska oprema (računala, elektronički, video i DVD projektori, flip charts) i bežični internetski priključak dostupni su u svim dvoranama.

Računala i pisači, fotokopirni aparati, telefon, faks, kao i profesionalna tehnička podrška temelj su tehničke superiornosti i dostupnosti hotela Hollywood.

Praktičnost, funkcionalnost i kvalitet prostora, namještaja i opreme u kongresnom centru hotela Hollywood osnova su sigurne provedbe konferencija, simpozija, seminara, prezentacija i drugih događanja.

Fotogalerija
Kongresne sale hotela Hills

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.