NavMenu

Kompanija m:tel pokriva više od 30% tržišta Crne Gore

Izvor: Tanjug Nedjelja, 11.11.2018. 08:07
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dan Kosmayer/shutterstock.com)Ilustracija
Tri godine pošto je m:tel najavio ulazak na tržište fiksne telefonije u Crnoj Gori, ova kompanija danas pokriva više od 30% ukupnog tržišta te zemlje.

Izvršni direktor m:tela Vladimir Lučić kaže da su poslije tri godine u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30% tržišta u fiksnoj telefoniji, od interneta imaju 38% tržišta, a od televizije 30%, piše portal bankar.me.

- Takođe, ta velika investicija u fiksnoj telefoniji pomogla je i razvoj i mobilne, tako da smo i u mobilnoj došli do 32% tržišta. Možemo sa zadovoljstvom da konstatujemo da smo, kao treći operater koji je krenuo i u mobilnu i u fiksnu, kada je već bilo zasićeno tržište, uspjeli u tri bitna segmenta poslovanja da pređemo 30% tržišta - kazao je Lučić.

Finansijski pokazatelji m:tela u prvih devet mjeseci 2018. govore da postoji rast povećanja prihoda i profitabilnosti, što, kako je kazao Lučić, govori koliko je investicija u fiksnoj telefoniji bila isplativa, piše portal.

- Poznati smo da osluškujemo potrebe korisnika. Htjeli smo da demonstriramo jedan novi digitalni interfejs prema korisniku s nazivom MOVE. Moći ćete da vraćate sedam dana unazad sve kanale, da snimate, presnimavate kanale. Osim televizije, mi ćemo u budućnosti ponuditi korisnicima niz novih digitalnih servisa - rekao je Lučić.

Oni korisnici koji budu željeli da uzmu ovaj servis, dodao je, moći će da imaju benefite digitalne televizije.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima m:tela, Milivoje Cerović, kazao je da je servis kreiran na osnovu potreba korisnika te kompanije.

Crnogorski portal Analitika piše da će od 15. novembra kompanija m:tel pustiti u rad kanal Superstar, a do 15. decembra i satelitsku televiziju, što je, ocijenjuju, bitno za korisnike nekih ruralnih ili primorskih područja.

Lučić je dodao da je m:tel optičkom mrežom pokrio 90% stanovništva i tako omogućio da najveći dio korisnika dobije internet brzine veće od 100 megabita.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.