NavMenu

Kreiran najskuplji parfem na svijetu - Cijena 1,5 mil USD

Izvor: Radio 021 Utorak, 06.11.2018. 09:18
Komentari
Podeli

(Foto: Pixabay/AVAKAphoto)
Ako postoji jedna stvar koja jedan parfem odvaja od drugog, to je onda kvalitetno kreirani, luksuzni dekanter u kom se on nalazi.

Dajući nam sve navedeno u jednom kompletu, prefinjeni miris i nevjerovatni luksuz, prestižni francuski luksuzni brend Morreale Paris skoro je predstavio Le Monde sur Mesure, prefinjeni miris smješten u luksuznu bočicu.

Dekanter ovog parfema napravljen je od zlata i dijamanta, smatra se najskupljim u čitavom svijetu. Košta nevjerovatnih 1,5 mil USD, a očekuje se da će biti dat samo VIP gostima koji će biti odabrani.

Kreiran od dva kilograma čistog 18-karatnog zlata koji su korišćeni za njegov oklop i ručno poliranih dijamanata najvišeg kvaliteta, ova flašica parfema je prava poslastica za kolekcionare. Ovaj dekorativni dekanter zahtijeva godinu dana za izradu, a dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem, u specijalnoj drvenoj kutiji koja sadrži i narukvicu kreiranu od istog materijala.


Ispunjen mirisom pariske ruže i himalajskog nerolija, Le Monde sur Mesure je zaista poseban.

VIP zvanicama će biti ponuđen u verzijama od pet, sedam i 10 litara. Brend će takođe predstaviti i flašice od 300 ml za sve one koji bi željeli da posjeduju original, ali nisu u mogućnosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.