Izvor: eKapija | Petak, 02.11.2018.| 12:56
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Deseta konferencija PRilika 22. novembra u Beogradu

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Jubilarna deseta po redu konferencija PRilika, pod nazivom "Umetnost komunikacije", održaće se 22. novembra 2018. godine, u hotelu Hilton u Beogradu, u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću.

Ovogodišnja konferencija, kako se navodi u saopštenju, baviće se komunikacijama u budućnosti, etičkim pitanjima, inovacijama u komunikacijama, neverbalnom komunikacijom, festivalima regiona, itd, a sve to u cilju boljeg razumevanja kakva transformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) strukovno je udruženje profesionalaca koji se bave komunikacijama, a koje ima za cilj da doprinese unapređenju struke komunikacije i odnosa s javnošću, kao i uvođenju i primeni najviših profesionalnih i etičkih standarda.

DSOJ organizuje seminare i stručne skupove, od kojih je najveća i najznačajnija PRilika – međunarodna konferencija koja je prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću, tokom proteklih devet godina.

Detalje o programu možete pronaći OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.