NavMenu

Prevent Components će proizvoditi plastične komponente za unutrašnjost vozila Aston Martin

Izvor: eKapija Srijeda, 31.10.2018. 15:47
Komentari
Podeli
Prevent Components će proširiti saradnju sa automobilskim brendom Aston Martin, za koje će raditi plastične komponente za unutrašnjost vozila, saopšteno je iz ASA Prevent grupacije.

Ovo je, kako su naveli, nastavak dosadašnje uspješne saradnje sa britanskim brendom luksuznih automobila.

- Imajući u vidu visoke standarde i tehnologiju koju Aston Martin koristi, te specifičnost izrade komponenti, ova saradnja predstavlja potvrdu kvaliteta i stručnosti tima Prevent Componentsa kada je u pitanju proizvodnja po visokim standradima moderne tehnolgije - izjavio je Enes Hadžiahmić, direktor ove kompanije te dodao da se osim trenutnih radi i na razvoju novih komponenti za ovaj brend.

Prevent Components je u prva tri kvartala ove godine značajno proširio proizvodne kapacitete i ušao na nova tržišta. Pokrenuti su i novi projekti za Volvo, Land Rover i Jaguar, u čemu se pokazao kao pouzdan i kvalitetan dobavljač plastičnih komponenti za unutrašnjost vozila.


Uvođenjem ovih novih projekata planirano je i dodatno zapošljavanje.

Prevent Components, članisa ASA grupacije, je početkom godine završio izgradnju nove proizvodne hale u Goraždu na površini od 10.800 m2, te je investirano u razvoj novih tehnologija u segmentu obrade plastike i poliuretana. Djeluje na dvije lokacije, Srebrenica i Goražde, pri čemu ukupno zapošljava 200 ljudi i izvozi na tržišta Evrope, Azije, Afrike i Amerike.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.