NavMenu

Britanska kompanija Excel Assemblies zapošljava još 40 radnika u Maglaju

Izvor: eKapija Srijeda, 24.10.2018. 15:26
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: asharkyu/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Excel Assemblies u Maglaju raspisala je ovog mjeseca konkurs za 40 radnika. Riječ je o radnom mjestu "operater za izradu kablovskih sistema", a konkurs je otvoren još nekoliko dana.

Excel Assemblies je britanska kompanija koja se bavi proizvodnjom kablovskih sistema i sistema za strane proizvođače vozila i teških mašina.

Proizvodnja ove firme se odvija u BiH i Hrvatskoj, a glavni ured i odjeli za prodaju i podršku nalaze se u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, piše BiznisInfo.

Inače, kompanija Excel Assemblies je dio Univerzalne mreže kablovskih sastava (UCAN) sa partnerima u Americi i dalekom Istoku, što čini najveću grupu proizvođača ovih proizvoda na svijetu.

Prema podacima BiznisInfa, a na osnovu godišnjih finansijskih izvještaja, ova kompanija u BiH zapošljava oko 500 radnika.

Više detalja o prijavi na konkurs za zapošljavanje potražite OVDJE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal Zenica sutra obustavlja rad Koksare

Kompanija ArcelorMittal Zenica, kako je i najavljeno prošlog mjeseca, sutra će trajno obustaviti rad Koksare. Proces obustave rada pogona Koksara, kako si istakli u obavijesti, planiran je za četvrtak od 9.30 sati, kada će prestati loženja baterije, nakon čega će u 10 sati uslijediti i zaustavljanje rada ekstraktora i paljenje havarijalnih baklji za sagorijevanje koksnog plina. - Očekujemo da će havarijalne baklje biti upaljene do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.