Izvor: eKapija | Utorak, 23.10.2018.| 12:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nectar proizvodi uskoro na tržištima Kine i Japana

Proizvodi kompanije Nectar uskoro bi trebalo da se nađu i na tržištu Afrike, Bliskog i Srednjeg istoka, Kine i Japana, sudeći po velikom interesovanju i namjerama koje iskazuju kupci i distributeri iz tih zemalja na najvećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL 2018. u Parizu, saopštila je kompanija.

Nectar grupa, u okviru koje posluju kompanije Nectar, Fructal i Heba, na sajmu u Parizu koji je okupio preko 7.200 izlagača iz 109 zemalja širom svijeta, predstavila je najveći dio portfolija na štandu Privredne komore Srbije.

Kako je istakao komercijalni direktor Nectar grupe Milan Radoš, kompanija je veliko interesovanje zabilježila upravo sa portfoliom organskih proizvoda pod brendom Life, kao i portfoliom pasiranog paradajza.

- Kao lider u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova u Jugoistočnoj Evropi, nastup na sajmu vidimo kao priliku za otvaranje novih tržišnih mogućnosti i širenje poslovanja na daleka tržišta koja će donijeti još prilika za dalji rast i razvoj - izjavio je Radoš.

Osim toga, kako dodaje, predstavljene su i brojne inovacije, poput "100% Life organic" portfolija u novom pakovanju za ponijeti, koji sve više dobija primat u svijetu.

Radoš je ukazao da je strategija Nectara upravo izlazak na daleka tržišta.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.